Rezman
Spolno poželenje

Arome za povečanje spolnega poželenja

Stres je v moderni dobi prisoten na vsakem koraku in pušča na ljudeh številne posledice. Med drugim tudi v spolnosti, kjer moški, ki je konstantno pod stresom, težje doseže erekcijo, ženskam pa upade libido. Da bi se te reči popravile, je najprej treba umakniti oviro, ki te preglavice povzroča.

S stresom se lahko borimo na različne načine. V prvi vrsti tako, da pri sebi razčistimo, česa smo sposobni in česa ne, ter se ne obremenjujemo z rečmi, na katere nimamo vpliva. V primeru, da sami ne zmoremo, pa je pametno poiskati tudi strokovno pomoč.

Arome za boljšo spolnost

Verjetno ste že slišali za moč meditacije v boju zoper stres. Kaj pa o vplivu določenih vonjav na počutje? Aromaterapija se v tem pogledu izkaže za izvrstno rešitev. Določeni vonji namreč človeka sproščajo, nekateri celo do te mere, da se poveča spolno poželenje.

Aromaterapija
Določeni vonji lahko pri posamezniku povečajo spolno poželenje.

Seveda pa pri tem lahko pomagajo tudi določene snovi, ki jih skupaj z vonjam spustimo v prostor. Prav poseben izdelek v ta namen je Poppers, ki je sila enostaven za uporabo in učinkovit. Pred pričakovanim intimnim odnosom je treba zgolj odviti pokrovček stekleničke, jo postaviti nekam v prostoru in pustiti, da posebna aroma izhlapi v zrak.

Je uporaba afrodiziaka Poppers varna?

Tovrstni izdelki so že dolgo na trgu in preizkušeni. Ni pa vseeno, kje izdelek kupite. Za dobrim konjem se vedno praši, obenem pa se pojavi tudi veliko takšnih, ki želijo na lahek način zaslužiti in originale kopirajo. Velikokrat zelo slabo, kar pomeni, da končni izdelek ne deluje ali pa je za zdravje celo škodljiv. Vedno kupujte zgolj pri preverjenih kupcih, ki jamčijo za tisto, kar prodajo.

Tudi uporaba Poppersov naj bo varna, zato vedno preberite navodila proizvajalca in izdelek uporabite skladno z njimi. Tovrstne arome, ki vplivajo na spolno poželenje, vsebujejo posebno spojino, ki hlapi v zrak, ki ga dihate, in povzroči padec krvnega tlaka, večjo sproščenost in pripravljenost na spolni odnos. Nikoli jih ne kombinirajte z drugimi dodatki za boljšo spolnost ali celo zdravili za erekcijo.

Več o izdelku Poppers: http://www.poppers-srbija.biz/

Živite zdravo in se izogibajte stresu

Zdaj vemo, da stres uničuje libido, zato mu je treba obrniti hrbet. Da bi bilo spolno življenje kar najbolj kvalitetno, je treba poskrbeti tudi za svoje zdravje. Fizično in psihično. Če stres vpliva na slednje, pa za fizično lahko poskrbimo na različne načine.

Zagotovo v sam vrh sodita zdravo prehranjevanje in gibanje. Človek, ki je v dobri fizični kondiciji, ima namreč manj možnosti za nastanek težav, ki vplivajo na spolnost. Erekcija je skupek kemičnih in fizičnih procesov, ki se zgodijo v telesu moškega. Če je ta zdrav in vitalen, s tem navadno nima težav.

Ko ne gre, si pomagamo

V primeru, da pride do upada spolnega poželenja, je treba najprej poiskati vzrok, zakaj je do tega prišlo. Je kriv naporen delovnik, skrbi, morda partner? Pomembno je o spolnosti razmišljati pozitivno in v sproščenem duhu.

Takrat imajo tudi vsi dodatki, arome in pripomočki precej večjo težo in vpliv, partner pa v naših očeh pooseblja pravo erotično božanstvo. Pa še en namig, vonj po mandljih pri ženskah dokazano dviguje libido.

rezman